N. D. | 23. 1. 2023, 14:10

Primorka, ki je številnim ženskam pomagala do mladostnega videza s to preprosto metodo

Aleksandra Saša Prelesnik

Metropolitan Slovenija je letos prvič v sodelovanju s partnerji in strokovno komisijo izbral 33 uspešnih mladih ljudi s petih različnih področij, ki ustvarjajo svet, v katerem bomo živeli jutri. S ponosom vam predstavljamo izjemno posameznico, ki na področju zagonskih podjetij ustvarja nove trende, ruši rekorde in presega pričakovanja.  

Generacija 2022 projekta Metropolitanovih 33 pod 33 je razdeljena na pet kategorij: šport, znanost, kultura, poslovni svet in zagonska podjetja. Celotni nabor je na voljo na posebni strani Metropolitanovih 33 pod 33.  

Spoznajte Karin Velikonja, ustanoviteljico in vodilno inštruktorico programov obrazne joge Glowinface:

Glowinface združuje njene dolgoletne izkušnje in pridobivanje znanj iz različnih delavnic, medicinskih vedenj, študij in lastnega učenja ter odkrivanja vseh prednosti te vsestranske prakse.

Danes že svetovno poznan program uči treninga lastnih obraznih mišic za pridobitev bolj zdravega, mladostnega videza in boljšega splošnega počutja, pomaga pa tudi pri rehabilitaciji.

Program je Karin že učila v številnih državah po svetu – v Združenih državah, v Veliki Britaniji, v Italiji, na Hrvaškem, celo v Dubaju in na Baliju.

Aleksandra Saša Prelesnik

Predava v sklopu različnih wellness kongresov, univerzitetnih programov in tudi medicinskih srečanj, saj s pomočjo obrazne joge v sodelovanju s partnerjem, ki je po poklicu zobozdravnik, pomaga celo pacientom pri odpravljanju težav z ugrizom. Z rastjo je razvila tudi svojo kozmetiko, proizvode za masažo obraza in kupila svoj novi prostor - prvi holistični studio v Evropi, ki bo vključeval naravne metode pomlajevanja obraza, telesa in duha in skrb za wellbeing.

Podpornika projekta sta Barcaffè in Zavarovalnica Triglav, več o projektu pa si lahko preberite TUKAJ.

Uredništvo