Uredništvo | 31. 3. 2024, 20:05

Interpol išče malo Danko: kako jo lahko prepoznamo?

Goran Srdanov/Nova.rs

Dvoletno dekle so nazadnje videli v torek ob 13:45 uri na Banjskem polju pri Boru v Srbiji. 

Med pogrešanimi na Interpolovem nalogu se je po šestih dneh iskanja znašla 2-letna Danka Ilić, ki je izginila blizu Bora v torek okoli 13.45. Interpol je izdal rumeni nalog za prijetje, ki je namenjen iskanju pogrešanih oseb, poroča Nova.rs. Podan je podroben opis in imena staršev.

Spletna stran organizacije navaja, da lahko dekle prepoznamo po viseči bradavici na levem ušesu, pa tudi po znamenju nepravilne oblike in rahlo temne barve na levem nadlakti. Poleg tega je navedeno, da je dekle visoko približno 85 centimetrov, ima rjave lase in rjave oči.

Posnetek zaslona/Europol

Dunajska policija je danes sprožila preiskavo primera izginotja dveletne Danke Ilić, potem ko je srbska državljanka, ki živi na Dunaju, sporočila, da je včeraj zvečer na postaji v središču avstrijske prestolnice videla dekle, ki sta jo spremljali dve ženski. Dekle naj bi bilo podobno Danki, ki sta v torek izginila v Srbiji.

Dveletno dekle so nazadnje videli v torek ob 13:45 uri na Banjskem polju pri Boru v Srbiji. V času njenega izginotja je Danka Ilić nosila olivno zeleno jakno, vijolične hlače, črne superge in spete lase. Če imate kakršne koli informacije, pokličite policijo.

Srbsko veleposlaništvo na Dunaju je pozvalo državljane, naj se nemudoma javijo srbski ali avstrijski policiji, če prepoznajo pogrešano dekle Danko Ilić iz Bora. 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel