T. R. K. | 21. 5. 2024, 15:28

Pretresljivo! V prometni nesreči umrl otrok: "Slišali smo strašen ... "

Fotografija je simbolična.

Profimedia

V prometni nesreči na Hrvaškem je umrl otrok. 

Okoli 12. ure je v Rugvički ulici v Dugovem Selu v torek v prometni nesreči, v kateri je bil udeležen voznik tovornega vozila, umrl otrok. "Preiskava poteka," so na kratko sporočili iz zagrebške policije. Za 24sata so policisti povedali, da gre za deklico. 

Situacijo je opisala soseda, ki je bila priča situaciji: "Sem pretresena, deklica je ravno odhajala iz šole. Slišali smo strašen pok, bili smo med prvimi. Mimoidoči zdravnik je takoj priskočil na pomoč, a je povedal, da je deklica v slabem stanju. Videli smo voznika, ki je vpil in kričal. Upali smo, da ji bodo lahko pomagali." 

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Svoje sožalje je izrekel župan Dugega Sela Nenad Panian: "Ni besed, ki bi lahko izrazile žalost, ki jo čutim zaradi izgube otrokovega življenja. V teh težkih časih želim staršem izreči globoko sožalje in podporo. Želim, da veste, da sem z vami v mislih in molitvah. Naj vam ljubezen in spomini, ki jih imate na svojega otroka, dajo moč in tolažbo." Ob koncu je dodal, da naj otrok počiva v miru, družini pa zaželel, da najde moč in podporo v ljudeh, ki jih imajo radi.  

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu