Uredništvo | 16. 4. 2024, 23:17

Je morilka, ki je zahrbtno umorila mamo štirih otrok, kriva še za eno izginotje? Pojavile so se vse glasnejše govorice

Policija.si

Na območju, kjer je živela osumljenka, že več let pogrešajo Simono Meglič. Zdaj je prišlo na dan, da naj bi se poznali.

Slovenija je še vedno v šoku po nedavnem krutem umoru mlade mame štirih otrok na Štajerskem, ki sta ga zagrešila njen mož in njegova ljubica, ki je dejanje izvršila s kuhinjskim nožem. Zdaj pa so se med ljudmi začele širiti govorice, da bi slednja lahko bila odgovorna za izginotje še ene pogrešane ženske, za katero so se vse sledi izgubile že pred skoraj štirimi leti.

Pogrešana Simona Meglič.

Pogrešana Simona Meglič.

PU Maribor

Simono pogrešajo že več let

Simona Meglič se je izginila 10. decembra 2020, ko se je odpravila na sprehod. 43-letnico je na sprehodu nazadnje videl sosed. Kljub temu, da so jo intenzivno iskali, so bili vsi poskusi žal neuspešni, njeni bližnji pa vse do danes niso izvedeli, kaj se je z njo zgodilo, piše Ptujinfo.

To pa bi se lahko zdaj spremenilo, saj so se med okoliškimi prebivalci razširile govorice, da bi lahko bila z izginotjem Megličeve povezana ravno morilka, ki je zahrbtno umorila 33-letno mamo štirih otrok. Osumljenka za umor naj bi namreč izginulo poznala, po njenem izginotju pa naj bi določenim ljudem celo dejala, da jo bodo morda našli v bližnjem Trojiškem jezeru, navaja omenjeni medij.

Mariborinfo/Bobo

Policija informacije preiskuje

Po informacijah, ki so jih pridobili, naj bi policisti v zvezi s tem že obiskali starše Megličeve, opravili pa naj bi tudi nekaj razgovorov z drugimi osebami, ki bi jim lahko razkrile morebitne nove informacije o povezavi med osumljenko in izginulo.

Pri spletnem medijiu, ki je zgodbo objavil, so se obrnili tudi na policijo, kjer so jim odgovorili, da povezave med osumljenko in pogrešanimi osebami na njihovem območju za zdaj niso ugotovili. "Še vedno potekajo aktivnosti za izsleditev pogrešane Simone Meglič. Policisti še zmeraj preverjamo vsako pridobljeno informacijo, ki bi lahko pripomogla k njeni izsleditvi, z zbiranjem obvestil in drugimi aktivnostmi nadaljujemo," so zatrdili.

Ob tem so pozvali vse, ki bi imeli koristne informacije o njenem izginotju, naj to sporočijo policiji na anonimno telefonsko številko 080 1200 ali na številko 113.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk