(FOTO) Zvezdnice jih obožujejo: to zimo nikamor brez "skrčenih" uggic

Ne pozabite na pajkice in luksuzne dodatke

4. 1. 2022, 15:30 | Moda in dizajn | Piše: A. K.

              Kaia Gerber (foto: Profimedia) Profimedia

Kaia Gerber

Udobna obutev že nekaj sezon doživlja pravi preporod, tako da ne preseneča, da so po bolj poletnih birkicah in crocsih na pohodu uggice, tokrat v še bolj "skrčeni" varianti kot nizki model mini, ki objema gležnje.

Zvezdnice s Kendall Jenner in Kaio Gerber na čelu obožujejo ultra mini uggice, najbolj "klasične" so v kostanjevo rjavem odtenku, odlično delujejo v kombinaciji s pajkicami in športnimi - najbolje belimi - nogavicami.

Preberite še: Nazaj so skibucke Moon Boot iz 90. let

Kendall so ravno prvi delovni dan novega leta opazili, ko se je s prijateljico Hailey Bieber odpravila na pilates in k frizerju, sproščen videz je na višjo raven dvignila z luksuzno torbo Louis Vuitton in sončnimi očali.

Kendall Jenner Profimedia

Kendall Jenner

Tudi Kaia, hči supermanekenke iz 90. Cindy Crawford, za ohranjanje popolne postave poleg prisega na pilates in se ob izhodih na športne dejavnosti tako rekoč brez izjeme odloči za to toplo obuvalo.

Kaia Gerber Profimedia

Kaia Gerber

Irina Shayk, tudi ljubiteljica toplih "teddy" plaščev, pa se po ulicah New Yorka sprehaja v bolj drznem rožnatem odtenku takšnih uggic.

Irina Shayk Profimedia

Irina Shayk

Ultra mini uggice so elegantnejše in bolj diskretne, a še vedno udobne. Odrezane so na spodnjem delu gležnjev in ne na mečih, zato je tudi njihova silhueta bolj laskava za vse oblike nog, so lani zapisali pri Vogue.