Uredništvo | 6. 4. 2024, 18:02

Babica umorjene Danke Ilić objavila pretresljive verze: "Vsi jočejo zaradi mene ..."

Pronadjime.mup.gov.rs

Večina si ne more predstavljati, kaj vse so pretrpeli in še trpijo sorodniki male deklice.

Tatjana Ilić, babica kruto umorjene dveletne srbske deklice Danke Ilić, je svojo bolečino zaradi smrti vnukinje izlila na družbenem omrežju Facebook. V svoji pretresljivi objavi je poleg Dankine fotografije s pripisom "Moj lepi angel" objavila tudi spominske verze oziroma pesem z naslovom "Zakaj, stric?"  Pod njeno žalostno objavo se vrstijo komentarji prijateljev in znancev ter vseh, ki zaradi razpleta Dankinega izginotja še vedno ne morejo priti k sebi. 

"Vsi jočejo zaradi mene, cela Srbija je žalostna, plačala sem visoko ceno in nisem nič kriva," je v uvodnih verzih v imenu njene umorjene vnukinje Danke zapisala Tatjana Ilić.

"Šele shodila sem, šele začela živeti. Na tej poti v življenje sem srečala zlobne strice. Ubili so moje sanje in me vrgli v moji mladosti in vsem, ki me iščejo, so pokopali vsako upanje."

"Da bi me našli, se je Srbija združila. Kako si lahko (to storil), stric? Nisem si zaslužila. Česa so bile krive te majhne roke? Da ste jih, kot zveri, brezsrčno pokopali," je zapisano v objavi Tatjane Ilić, s spremljajočo črno-belo Dankino fotografijo, ki se je znašla tudi na Interpolovi iskalni tiralici.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije