30. 5. 2022, 09:05

Vas boli glava? To ni le zaradi ponedeljka, na vas zagotovo vpliva TO

Profimedia

Muhasto vreme prinaša slabo fizično in psihično razpoloženje. Kako dolgo bomo še s seboj nosili dežnike?

Ponedeljek se začenja z rahlimi padavinami ter pretežno oblačnim vremenom. Delno jasniti se bo počasi začelo z zahoda. Šibka burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 16, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

Torek bo dopoldne še večinoma oblačen z občasnimi krajevnimi padavinami, popoldne pa bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, ob morju okoli 15, najvišje dnevne od 19 do 23, na Primorskem do 25 stopinj Celzija, napoveduje Arso.

Topleje bo šele v sredo in četrtek. Sreda bo delno jasna z nekaj megle po nižinah, popoldne pa bo nekaj ploh in neviht. Prav tak popoldan pričakujem tudi v četrtek, ko bo sicer večinoma sončno in suho.

Pomagal ne bo niti pobeg k sosedom

Tudi v krajih zahodno in severno od nas ne bo veliko več sončnega vremena. Povečini bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, drugod oblačno z občasnim dežjem. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja, ki bo popoldne ponehala.

V torek bo deževalo le še dopoldan nad severnim Jadranom ter popoldan v Alpah, kjer bodo pogoste plohe. Drugod bo delno ali pretežno jasno ter večinoma suho.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ