Uredništvo | 4. 11. 2023, 22:16

Hajdi Korošec Jazbinšek z družino na sanjskem križarjenju: "Kar precej nas je majalo"

Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek/posnetek zaslona

Nekdanja otroška pevka in uspešna podjetnica se je vkrcala na razkošno križarko Costa Firenze.

Nekateri Hajdi Korošec Jazbinšek poznajo kot otroško pevko, spet drugi kot uspešno podjetnico in lastnico butične trgovinice z izdeki za najmlajše. Mnogi oboževalci pa jo spremljajo kot vplivnico na družbenih omrežjih, kjer redno objavlja utrinke iz svojega življenja.

In prav na Instagramu smo izvedeli, da Hajdi trenutno pluje na razkošni Costa Firenzi, križarki, s katero je v preteklosti že plula po Mediteranu. Zaradi številnih vremenskih nevšečnosti v zadnjih dneh in močnemu valovanju, so nekaj manjših pretresov čutili tudi na mogočni ladji, je zaupala sledilcem v svoji zgodbi.

Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek/posnetek zaslona

Zato se je Hajdi zdelo na mestu, da s sledilci deli, kje se lahko na križarki dobijo tablete proti morski slabosti. "Tole je ladijsko predverje, poleg njega pa je tudi recepcija" je pokazala z roko in nadaljevala. "Glede na to, da nas je včeraj in tudi danes kar precej majalo, naj vam povem, da je na recepciji možno dobiti tudi tablete za primer slabosti," je razložila.

Med njenimi nedavnimi objavami s križarjenja smo zasledili tudi fotografijo, ki priča o tem, da družina Korošec Jazbinšek ne glede na občasno slabo vreme na krovu neznansko uživa. Na posnetku je namreč videti, da so se vsi odeli v člane ladijske posadke. Razlog?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Sledilo je pojasnilo: "Letos bomo namesto metle jahali valove. Vesela noč čarovnic," je zapisala Hajdi.

Kot je znano, je naša estradnica moža Urbana spoznala na banki, kjer je nekoč delala. In čeprav je med njima več kot 10 let razlike, njuna ljubezenska pravljica še vedno traja. Usodni da sta dahnila leta 2013, ko je Hajdi pod srcem nosila njunega prvega sina. "Zelo sem srečna. Vse med nama se je dogajalo zelo hitro. V nekaj mesecih sem zanosila, v letu dni sva zaživela skupaj," je povedala v enem od intervjujev. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol