Živa Avžner | 14. 5. 2022, 10:26

Hajdi Korošec Jazbinšek: "Imam to srečo, da mi mož vsako jutro skuha kavico."

osebni arhiv

"Ko sem šla prvič na obisk k njegovi mami, mi je bilo težko, ampak me je lepo sprejela. Rekla je: 'Veš, Hajdi, moj Urban je imel kot majhen fantek nad posteljo tvoj plakat in govoril, da se bo s tabo poročil.' In to je dokaz, da se lahko sanje dejansko uresničijo," nam v smehu zaupa Hajdi Korošec Jazbinšek.

Nekateri Hajdi Korošec Jazbinšek poznajo kot slovensko otroško pevko, ki zaradi številnih koncertov pozna vse kotičke Slovenije, spet drugi jo prepoznajo kot izredno uspešno podjetnico s svojo trgovino Hajdi.si, nekateri pa jo spremljajo kot vplivnico na družbenih omrežjih, kjer si je v nekaj letih zgradila občudovanja vredno mrežo sledilcev.

 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyyHajdii Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Specializirani smo za otroško opremo, od banic, vozičkov in drugih stvari, ki jih potrebuješ, da ti olajšajo starševstvo. V tem sem se znašla tudi jaz kot mamica, zato sem iskala izdelke, ki bi mi stvari olajšale in še polepšale to obdobje," pravi Hajdi in dodaja, da je šlo vseh 8 tisoč izdelkov, ki jih imajo v ponudbi, skozi njene roke. Pomembna ji je kvaliteta, varnost, funkcionalnost, dizajnerska dovršenost in da je kljub vsemu cenovno dosegljivo.

 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyyHajdii Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Presrečna v objemu 10 let mlajšega moža

V Metropolitan podkastu Ob skodelici kave je spregovorila o ljubezenskem življenju. Za njiju pravi, da sta 'Facebookk sweethearts', saj sta se spoznala preko Facebooka.

Zaznamuje ju tudi njuna velika razlika v letih, saj ju loči kar 10 let.Hajdi sicer pravi: "Sva živi dokaz, da tudi takšna zveza zelo dobro funkcionira!"

Če imate raje le audioo različico podkasta, vljudno vabljeni, da nama prisluhnete. Le kliknite na puščico v spodnjem kvadratku!

Poslušate nas lahko preko:

APPPLE PODCAST, SPOTIFY, GOOGLEPODCASTS

Kako je bilo, ko je spoznala njegovo mami? Kaj ji je podaril za rojstni dan, ko se je vse spremenilo? Zakaj meni, da so družbena omrežja ena velika past? Česa se najbolj boji pri odraščanju njunih dveh sinov? Zakaj je vedno brutalno iskrena? Vse to in še več #obskodelicikave.☕️🎙�

Metropolitan Slovenija
Oglejte si in poslušajte tudi pretekle epizode Metropolitan podkasta Ob skodelici kave: