Živa Avžner | 22. 4. 2022, 08:58

Klara Leben: "Tudi tisti, ki so videti izjemno uspešni, imajo svoje vzpone in padce."

osebni arhiv

"Potem je tukaj akcija reakcija. Nič se ne bo zgodilo samo. Zdaj si recimo želiš svojega sanjskega moškega in potem sediš doma in čakaš, da bo potrkal na vrata. Uganite kaj? To se ne bo zgodilo!"

"Ker ne hrana, ne telovadba nista poanta našega življenja. Poanta našega življenja so odnosi. Odnosi na delovnem mestu, kariera, otroci in družina. Odnosi v tem smislu. Ne pa hrana in telovadba, ker v primeru, da je to središče tvojega življenja, vse ostalo odpade," pove Klara, ki s svojim coachingom individualno usmerja posameznice, da stremijo k aktivnemu doseganju ciljev.

Klara Leben je izredno simpatična sogovornica, ki ne skriva, da v njenem življenju ni šlo vse po planu, a vendarle se je našla. Je podjetnica s svojo INBED blagovno znamko, nutrition, health in wellness coach ter gostiteljica svojega INBED podcasta, kjer razbija tabuje družbe.

Dotaknili sva se tudi manifestacij, ki so v preteklem času postale pravi trend. Klara pravi takole: "Potem je tukaj akcija reakcija. Nič se ne bo zgodilo samo. Zdaj si recimo želiš svojega sanjskega moškega in potem sediš doma in čakaš, da bo potrkal na vrata. Uganite kaj? To se ne bo zgodilo!"

Če imate raje le audio različico podkasta, vljudno vabljeni, da nama prisluhnete. Le kliknite na puščico v spodnjem kvadratku!

Poslušate nas lahko preko:

APPPLEE PODCAST, SPOTIFY, GOOGLE PODCASTS

Kaj je INBED projekt? Kako delati na mentalnem zdravju? Manifestacije - ja ali ne? Kako zelo so prisotni predsodki in slovenska fovšija? Več o tem ob skodelici kave. 

Metropolitan Slovenija
Oglejte si in poslušajte tudi pretekle epizode Metropolitan podkasta Ob skodelici kave: