N. V. | 6. 2. 2023, 15:05

Znane podrobnosti krvavega pretepa v Murski Soboti: v stanovanju ga je ubil, potem pa ...

Profimedia

Policisti so sporočili informacije o osumljencu in razkrili, kje je trenutno.

Policisti iz Murske Sobote so 5. februarja obvestili o sumu kaznivega dejanja zoper življenje in telo. Po do zdaj zbranih obvestilih je osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje poškodoval oškodovanca, nato pa s kraja peš pobegnil.

Moški, doma z območja Murske Sobote, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl, smo poročali. Star je bil 26 let.

Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in začeli izvajati prve nujne ukrepe za izsleditev storilca. Malo pred 19. uro so osumljenca izsledili, zaradi poškodb so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju, so sporočili policisti.

Po prvih podatkih je osumljenec 48-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Republike Slovenije.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah. Motiv za dejanje do zdaj ni znan. Po do zdaj opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja. Ker intenzivna kriminalistična preiskava še poteka, policisti za zdaj več informacij ne morejo posredovati.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol