31. 1. 2022, 07:15 | Vir: STA

Moški grozovito zabodel svojo nekdanjo partnerico, ki je sedaj življenjsko ogrožena

Profimedia

V nedeljo 30. januarja, nekaj po 13. uri so bili na Policijski upravi (PU) Ljubljana obveščeni o dogodku, v katerem je bila na območju Most huje poškodovana 36-letna ženska. 

Prišlo je do poskusa uboja

Kot že poroča N1 v Ljubljani policisti preiskujejo primer huje poškodovane 36-letne ženske, ki jo je po doslej znanih podatkih z ostrim predmetom zabodel 36-letni osumljenec, njen nekdanji partner, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Ženska je zdaj v UKC Ljubljana, njeno življenje je ogroženo.

Oškodovanka je po prvih podatkih z vozilom parkirala na enem izmed parkirišč na območju Most. Do vozila je prišel osumljeni, ki je vpil in ji grozil ter razbil steklo vozila, nato pa oškodovanko povlekel iz njega in jo zabodel z ostrim predmetom.

Osumljenec je po dejanju s kraja pobegnil, kmalu po dogodku pa so ga policisti prijeli na območju Zaloga in mu odvzeli prostost.

Preberite tudi: Pregled Instagrama: Goran Dragić razdražil splet, ker bo postal NFT, Natalija slavi rdečega ferrarija, Igor Mikič pa razloži, kaj je sreča

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ