Ž.A. | 28. 4. 2023, 13:14 | Promocijska objava

Na letošnjem Adria Summit boste izvedeli vse o prihodnosti digitalne trgovine - za vas so pripravili nagradno igro

Metropolitan Slovenija

Najboljši naslov za vsa vprašanja na poslovnem in digitalnem področju.

V studiu smo gostili eno izmed organizatork. Povedala nam je, kako sodelovati v nagradni igri. Preverite spodaj!

Letošnja konferenca Adria Summit 2023 "The Future of Digital Commerce" bo pokrivala trende prihodnosti, ki oblikujejo tradicionalno e-trgovino, in bo šla dlje proti tehnologijam in modelom, ki omogočajo izmenjavo popolnoma digitalnega blaga in storitev, ter prihodnosti digitalnega denarja.

Pričakuje se več kot 60 predavateljev na 8 panelih, poleg novih formatov razprav in mreženja pa so organizatorji pripravili tudi lepa presenečenja za vse udeležence vrha.

"Letos smo dali poudarek tudi na druženje. Na kup smo dobili res veliko strokovnjakov, zato mislimo, da je super, da jim damo priložnost, da se spoznajo in izmenjajo izkušnje," nam je v posebni video oddaji na MetroPLAY zaupala ena izmed organizatork Daša Mačkić.

Prvim petim študentom podarjajo brezplačno dvodnevno vstopnico za Adria Summit 2023

Pripravili so nagradno igro za študente. Zakaj ravno študente? "To so stvari, ki stanejo. Prav tako pa vemo, da obstaja ogromno mladih ljudi, ki začenjajo s svojim podjetjem in ne vedo, kako se lotiti. Če vas zanima in če bi radi prišli, nam pišite na mail in prvim petim študentom, ki nam bodo pisali, bomo podarili vstopnice za dvodnevno konferenco v Portorožu," je pojasnila Mačkićeva.

Mail: info@adriasummit.com

Je sedanjost postala prihodnost?

Zoran Torbica, eden od organizatorjev in človek, katerega ime je nepogrešljivo, ko govorimo o internetnem poslovanju, ima za vse udeležence vrha zelo zanimivo vprašanje: "Se bojite sprememb, ali komaj čakate?"

Hkrati Torbica poudarja, da so vsi, ki poskušajo slediti spremembam in napovedovati celo bližnjo prihodnost, v najbolj vznemirljivi dobi: "Je sedanjost postala prihodnost? Vsi, ki skušajo slediti spremembam in napovedovati celo bližnjo prihodnost, so v najbolj vznemirljivi dobi. Imate občutek, da se vse spreminja, je drugače, a nekako domače. Je svetovna inflacija izziv, ali je morda začetek konca nacionalnih bank?"

Adria Summit

"Kriptovalute vsak dan 'skačejo'; so kriptovalute prebolele otroške bolezni? Ali sploh veste, kaj je decentralizacija financ? Bo fintech ogrozil banke? Ali se bodo banke prilagodile spremembam in kako hitro? Kaj je in kje je trenutno blockchain? Zakaj je boljši pri hrambi podatkov? Je lahko ogrožen? Kako je strojno učenje postalo umetna inteligenca? Kaj vse bo nadomestila umetna inteligenca?"

Adria Summit

Na vsa ta in druga vprašanja bodo obiskovalci lahko dobili odgovore na številnih panelih v okviru summita, na katerem bodo na govorniški oder stopili tudi naslednji govorci: Mario Henjak, prof. Dr. Andrej Vizjak, Miloš Čirič, Erich Cossutta, Tomislav Radoš, Luka Burilović, Marko Čadež, Ljiljana Ahmetović, Srđan Kondić in Ivan Smiljković.

Adria Summit

Več podrobnosti na adriasummit.com, kjer se lahko tudi prijavite za udeležbo na tem edinstvenem regionalnem srečanju.