Ž.A. | 6. 1. 2022, 10:33

Po incidentu s škarjami na celjski srednji šoli, splet preplavile norčave fotografije

Profimedia

Na Šolskem centru Celje se je pripetil incident. Mladoletni dijak, ki sicer ni veljal za problematičnega, je potem, ko je njegovo neznanje ocenila z negativno oceno, s škarjami napadel učiteljico. Sošolci so učiteljici v trenutku priskočili na pomoč, njo pa so po dogodku pregledali v celjskem urgentnem centru. Dijak ji je s topimi škarjami povzročil odrgnine.

"Naredil je neumnost, za katero verjamem, da jo bo obžaloval."

Po odmevnem incidentu se je oglasil direktor Šolskega centra Celje Mojmir Klovar: "Naredil je neumnost, za katero verjamem, da jo bo obžaloval. Profesorica je sedaj v redu. Bila je pregledana. Zadevo so pomagali razrešiti tudi sošolci. Dijak je kasneje šel s starši domov."

Policisti so z informacijami skopi, saj gre za mladoletno osebo, so pa z udeleženci opravili razgovore in nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Kako so se na incident odzvali na Instagramu?

Splet so preplavile norčave fotografije, zaradi nestrinjanja s tonom objav pa so do tega trenutka tudi že izbrisane.

Instagram / Screenshot

Med t. i. meme-ji je bil tudi naslednji ...

Instagram / Screenshot
Instagram profil že prejel prve kritike

Na Instagram zgodbi je omenjeni profil objavil kritiko, ki jo je prejel, in zraven dopisal: "Ali nas briga?" In omogočili funkcijo, s katero lahko sledilci glasujejo da ali ne.

"Večina se pomoje ne bo strinjala z mojim mnenjem, ampak mi je iskreno vseeno. Ta profil, ki ste ga naredili, je grozen in ne vem koliko moraš biti v bistvu bolan v glavi, da se norčuješ iz takih stvari. Najprej, sploh ne vemo, kaj je ta tip dal čez in kakšni so bili njegovi razlogi, da je to naredil. Definitivno ni prav reagiral in ne podpiram njegove reakcije, ampak vi, ki delate takšne profile, pa tudi nimate nič v glavi, da se iz takšnih stvari norčujete in vas to naredi otročje in grozne osebe. Po mojem mnenju vas je lahko sram, da namesto, da bi mu probali pomagati, slišati tudi njegovo stran, se delate norca iz tega in zraven uporabljate še njegovo ime. In vsi, ki to zraven podpirate in se temu smejite, ste ogabni ***."

IG: @lava_skarje / Screenshot
Preberite tudi: Emily v Parizu: lik "kradljive Ukrajinke" skoraj zanetil diplomatski spor

Vir: 24ur.com, Instagram

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord