P.M. | 23. 2. 2024, 19:01

Ronaldo s sinovo fotografijo navdušil in zmedel oboževalce (FOTO)

Instagram/Cristiano Ronaldo

Oče in sin sta videti kot izklesana, a je na njej opaziti nekaj nenavadnega.

Eden najboljših športnikov vseh časov Cristiano Ronaldo je na družbenih medijih delil fotografije s svojim 14-letnim sinom Cristianom jr. (mlajšim, op.a.) "Danes sem s svojim partnerjem," je Ronaldo zapisal ob fotografiji in med sledilci sprva požel val navdušenja. Le kako človek ne bi bil navdušen, saj sta tako oče kot sin s svojimi popolnimi telesi videti kot grška antična kipa. Tudi Cristiano mlajši je športnik, na njegovem dnevnem redu sta vadba in skrb za telesno pripravljenost. Ker jabolko ne pade daleč od drevesa, prav tako igra nogomet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Vendar so tisti, ki so si njuni fotografiji ogledali bolj od blizu, opazili, da so Ronaldovi nohti na nogah pobarvani v črno. Precej nenavadno, so zapisali številni in se spraševali, ali je to morda kakšna nova vrsta zaščite stopal pri nogometaših.

Medtem drugim nikakor ni šlo v račun, kako bi lahko s črno barvo oziroma s črnim lakom pobarvani nohti lahko zaščitili športnikove noge. Našli pa so se tudi takšni, ki so domnevali, da so Ronaldovi nohti postali črni zaradi dolgotrajnega nošenja športnih copat.

Kaj pa vi menite?

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol