R. K. | 9. 9. 2022, 23:12

Dušan Smodej javno priznal, da fantazira o mučenju deklet

uredništvo/posnetek zaslona/RTV

Prvič po izbruhu afere je brez dlake na jeziku povedal, kakšno je njegovo spolno življenje.

Razvpiti Dušan Smodej se je nedavno pojavil v oddaji Tarča, kjer je za javnost odkrito spregovoril o sporočilih z deviantnimi spolnimi fantazijami, ki naj bi jih pisal različnim dekletom. Ob tem je priznal, da je takšna besedila res pošiljal in potrdil tudi, da je avtor zapisa, v katerem fantazira o prepovedanih mučilnih tehnikah in oblikah mučenja, ki bi si jih želel izvajati v prostorih ljubljanskega Fotopuba.

V sporočilu, ki ga je poslal enemu od mladih deklet, piše, da mu 'njegova' klet na Tivolski, kjer se Fotopub nahaja, o tem zmeraj daje veliko idej. Iz nje se namreč ničesar ne sliši, hkrati pa je tudi dovolj temna. Omenja omarice za oblačila, v katere bi za dlje časa zaprl svojo žrtev in razmišlja, na kak način bi jo najraje privezal na radiator: "Rajši samo z eno vezico okoli vratu na eno cev od radiatorja." 

Posnetek zaslona/RTV SLO

"Ful bi rad probal waterboardat nekoga", prizna in nadaljuje, da si želi poskusiti sadistično mučilno sceno, ki bi trajala več dni v kosu. 'Waterboarding' je sicer angleška beseda za prepovedano tehniko mučenja, ki jo je uporabljala ameriška vojska.

Svoje spolno življenje označil za "zelo razburljivo"

Smodej je v oddaji potrdil, da je to sporočilo dejansko napisal in poslal on. "Gre za neko seksualno fantazijo, ki je del nekega daljšega pogovora", je dejal in pojasnil, da je po njegovem zapis izvzet iz konteksta. Ob tem je zatrdil še, da fantazij o mučenju, ki se pojavijo v zapisu, ni realiziral. 

Nagnjenj k deviantni spolnosti torej nikakor ne skriva. "Imel sem veliko različnih spolnih izkušenj", je med drugim povedal, svoje spolno življenje pa ocenil kot zelo razburljivo in precej nenavadno.

Profimedia

Utapljanje nekoga kot spolna fantazija?

Z mučilno tehniko 'waterboarding', o kateri fantazira Smodej, je sicer ameriška vojska utapljala svoje jetnike. Osebi, ki so jo mučili na ta način, so, medtem ko je pod naklonom 10 do 20 stopinj ležala na hrbtu, obraz prekrili z bombažno krpo, nato pa ji nanj zlivali vodo.

Če so vodo zlivali občasno, je to je povzročilo povsem realen občutek utapljanja, čeprav življenje mučene osebe večinoma ni bilo ogroženo. Če so jo polivali neprekinjeno, pa je to povzročilo suho utopitev in posledično smrt.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol