R. K. | 14. 11. 2022, 17:25

Borut Pahor nostalgičen in poln spominov: vse se spreminja, a ena stvar ostaja enaka

Instagram/Borut Pahor

V desetih letih na čelu države je z javnostjo delil številne utrinke iz predsedniškega življenja in pozornost večkrat uspešno usmeril na nekatere podrobnosti, ki bi nam zagotovo ušle.

Po desetih letih predsedovanja Sloveniji se s položaja poslavlja Borut Pahor, ki si ga bomo zapomnili po številnih objavah na Instagramu, v katerih je delil mnoge trenutke iz zasebnega življenja ter večkrat opozoril na podrobnosti o sebi, ki bi lahko nepozornemu očesu zlahka ušle

V eni zadnjih objav, ki jih je delil na Instagramu, je Pahor objavil tri fotografije, ki so nastale na dan volitev v razmiku desetih let. Ob tem je zapisal: "Predsedniške volitve 2012, 2017 in 2022. Vse se spreminja, moja stara in ljuba usnjena jakna ostaja večna." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Trikrat isti kos oblačila

Z objavo je opozoril na dejstvo, da je imel ob zadnjih treh priložnostih, ko smo Slovenci izbirali novega predsednika, med oddajo glasu oblečeno isto črno usnjeno jakno s krznenim ovratnikom. Ali bo tradicijo nadaljeval tudi v prihodnje in jakno nosil še na volitvah 2027, bo treba še počakati.

Pahor ostaja predsednik še do 23. decembra, ko bo to funkcijo prevzela novoizvoljena predsednica Nataša Pirc Musar. Postala bo prva ženska v zgodovini države, ki bo zasedla ta položaj.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol