R. K. | 26. 11. 2022, 19:37

Borut Pahor od ganjenosti zajokal: solze so ujeli fotografi

Instagram/Borut Pahor/fotomontaža

Na zadnjem v vrsti tradicionalnih dogodkov, ki jih je gostil v svoji palači, predsednik svojih čustev ni mogel več zadržati. 

Borut Pahor, ki predsedniški stolček po dveh mandatih zapušča, je ob zadnjem Dnevu odprtih vrat v Predsedniški palači od ganjenosti zajokal. Pahor je Dneve odprtih vrat tradicionalno gostil od leta 2013, ob dnevu, ko je tovrsten dogodek v Predseniški palači gostil zadnjič, pa so ga fotografi ujeli, kak mu po licu spolzijo solze.

Fotografijo, na kateri je videti, kako so ga premagala čustva, je predsednik delil v objavi na Instagramu in dogodek v svojem stilu komentiral.

Zajokal med kulturnim programom

"Zadnji, prav zadnji Dan odprtih vrat je v kulturnem programu nastopil čudoviti zbor Carmen Manet," je zapisal predsednik in pojasnil, da je bilo vse po pričakovanjih prelepo, dokler mu niso nastopajojče za presenečenje zapele pesmi My Way, ki je postala najbolj prepoznavna v izvedbi ikoničnega Franka Sinatre

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

"Tu pa je bilo tudi zame vsega konec, da tudi solzice nisem mogel zadržati," je svoj komentar zaključil Pahor in dodal kratico OMG. Kratica sicer izvira iz angleščine, in je predvsem med mladimi postala pogost način za izražanje začudenja.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol