R.S. | 15. 12. 2022, 18:25

Ste jih že videli? Nekateri izbrani Slovenci bodo prejeli znamko s fotografijo Boruta Pahorja

Aleksandra Saša Prelesnik

Znamke je izdelala Pošta Slovenije, ki jih v znak pozornosti Pahorju podarila kmalu po izvolitvi. Zdaj jih bo namenil 40 izbrancem. 

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je razveselil zbiratelje znamk. Pred dnevi je na družbenih omrežjih objavil znamke, na katerih je njegova fotografija, zraven pa pripisal: "Ali kdo zbira znamke? Nekaj jih imam, pošljite mi e-mail, pa pošljem znamko." Pahorjeva gesta pa ni najbolj navdušila generalne sekretarke Nataše Kovač, ki je po objavi dobila več kot 400 prošenj. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Kdor prej pride, prej melje

Pahor se je odločil, da bodo prvim, ki so poslali prošnjo, poslali znamko. "Kaj sem včeraj naredil? Takoj, ko sem prišel zjutraj v službo, me je okregala generalna sekretarka Nataša Kovač, ker je samo včeraj zvečer, po objavi vabila na Instagramu za zbiratelje znamk, dobila več kot 400 prošenj. No, verjetno bomo tistim, ki so prvi poslali prošnjo, poslali tudi znamko. Vseh skupaj jih je 40," je zapisal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Znamke je izdelala Pošta Slovenije, ki jih v znak pozornosti Pahorju podarila kmalu po izvolitvi. Namenjene so prav zbirateljem, zato bodo prišle v prave roke. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord