P.M. | 11. 9. 2022, 08:45

Pahorju se je izpolnila želja: "Tudi to je težek poklic, imeti ga moraš rad ... "

Profimedia

Da se rad preizkusi v novih stvareh, nam je znano že dolgo časa. Ob izteku svojega mandat je še enkrat pokazal, da mu izzivov res nikoli ne zmanjka!

"Ah, končno malo bolj sproščena sobota. Najprej krasna dobrodelna 10ka Triglav teka na Brdu, potem čudovito in zabavno druženje z avtoprevozniki," je svoj tokratni zapis na Instagramu začel predsednik Borut Pahor.

V prvi objavi ga vidimo med tekom omenjene dobrodelne desetke na Brdu, sledi tudi fotografija druženja z nekaterimi udeleženci. Vidno sproščen in kot vedno zelo dostopen predsednik je kasneje nagovoril še avtoprevoznike.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Tisto, kar je v objavi še posebej izpostavil, pa je gotovo nova "življenjska veščina", ki jo je pridobil. "Izpolnila se mi je želja in sem vozil kamion, čeprav samo v simulatorju," je zapisal.

Instagram/Borut Pahor

Izkušnjo je nato še nekoliko podrobneje predstavil: "No, splezal sem tudi v prave kamione in prišel v prave pilotske kabine s hotelsko sobo. Tudi to je težek poklic, a če ga imaš rad, je izpolnjujoč."

Za konec je zaželel: "Srečno vožnjo!"

Čaka ga srečanje s hrvaškim predsednikom

Predsednik, ki bo že letos dobil svojega naslednika oziroma naslednico, v svojem sklepnem delu predsedovanja gostuje še vrh voditeljev Brdo-Brion. Pred uradnim začetkom vrha se bo sestal tudi s hrvaškim kolegom Zoranom Milanovićem

Profimedia

Udeležbo na vrhu so potrdili voditelji vseh držav, ki sodelujejo v pobudi - poleg slovenskega in hrvaškega predsednika se ga bodo udeležili voditelji Albanije, BiH, Črne gore, Kosova, Severne Makedonije in Srbije.