N. V. | 26. 6. 2023, 15:21

Oglasil se je brat malega fantka, ki je umrl v vročem avtomobilu: "Oprosti, ker me ta dan ni bilo zraven tebe"

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Opisal je, da sta skupaj preživljala veliko časa: prav on je bil tisti, ki ga je spravljal spat, in tisti, čigar obraz je mali fantek, ki je doživel tragično usodo, zjutraj prvega ugledal.

Slovenijo je prejšnji teden pretresla vest, da je v Sv. Lovrencu v občini Prebold po dveh urah v avtomobilu pred domačo hišo, kjer je živel z mamo in njenim partnerjem, umrl otrok. Mrtev naj bi bil že dlje časa pred prihodom reševalcev, policisti pa so na domačem naslovu našli droge. Mami otroka in njenemu partnerju so odredili 30-dnevni pripor. Oba se branita z molkom.

Mama je imela več otrok, za sorojence umrlega zdaj skrbijo sorodniki. Med vsem tragičnim dogajanjem pa se je na Facebooku oglasil eden od otrok: starejši brat umrlega dečka.

"Oprosti, ker me ta dan ni bilo zraven tebe"

Pod svojo objavo je zapisal, da sta z bratcem skupaj preživela veliko časa in da sta se imela lepo: "Zadnje tri mesece sva bila skupaj vsak dan, neprestano." Opisuje, da je bil tisti, ki ga je spravil spat, in tisti, čigar obraz je mali fantek, ki je doživel tragično usodo, zjutraj prvega ugledal. Dodal je, da je bila njuna ljubezen neprecenljiva. 

"Ne vemo, kaj se je zgodilo, ampak bomo kmalu. Oprosti, ker me ta dan ni bilo zraven tebe," je zapisal. Hkrati obljublja, da bo skrbel za druga dva sorojenca in mamo.

"Upam, da kmalu vidim mami, da jo potolažim in jo nasmejim zate," je dodal, zraven pa objavil fotografije s svojim mlajšim bratcem.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol