A. B. | 27. 2. 2023, 10:01

Duhovniku Martinu Golobu ni šlo po načrtih: njegovemu pripetljaju se boste zagotovo nasmejali (VIDEO)

Aleksandra Saša Prelesnik

Skoraj ni prebivalca, ki ne bi poznal najbolj priljubljenega duhovnika v Sloveniji. Marsikoga nasmeji s svojimi šalami in brez zadržkov pokaže tudi trenutke, ko mu kdaj spodleti. Poglejte, kaj se mu je pripetilo tokrat. 

Martin Golob je zagotovo najbolj priljubljen duhovnik v Sloveniji. Poklic duhovnika opravlja že skoraj desetletje, svoje delo pa želi približati vsem generacijam. Javnosti je postal znan predvsem zaradi vlogov, v katerih od leta 2018 nagovarja svoje sledilce in jih tudi izjemno zabava. 

Prav med snemanjem videoposnetka, ki ga je kasneje objavil tudi na TikToku, je mnoge sledilce in oboževalce močno nasmejal. Trudil se je namreč posneti prispevek za GoldTV, ko se mu je začelo močno kolcati. Temu se je smejal tudi sam. Čeprav se je hotel kolcanja znebiti, mu to niti po več poskusih snemanja ni uspelo. 

@gold_tv_slovenija Napad kolcanja z Martinom Golobom #martingolob #goldtv ♬ original sound - GOLD TV

Odločitve, da bo postal župnik, ni nikoli obžaloval

Čeprav sprva ni bila po godu očetu, pa ga je družina podpirala pri poslanstvu. Za tovrsten poklic se je sčasoma odločil tudi njegov mlajši brat, ki trenutno opravlja 4. letnik v Bogoslovnem semenišču v Ljubljani, je zaupal za naš portal

Aleksandra Saša Prelesnik

Dela mu preprosto ne zmanjka, njegovo delo je tudi poslanstvo, zato svoje dneve začenja že ob 6. uri zjutraj. Zato tudi dopusta ne pozna več. "Odkar sem duhovnik, še nisem šel na dopust. Vedno imam v mislih, da bi me nekdo nujno potreboval, zato sem rad v bližini. Hvaležen sem že za kakšen dan, ko lahko obiščem prijatelje ali družino. Da bi teden dni preživel na morju ali v gorah, to pa ne," nam je zaupal. 

Celoten intervju za metropolitan.si si lahko preberete na spodnji povezavi.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord