R.S. | 13. 6. 2023, 15:01

Eden najbolj priljubljenih lokalov v Ljubljani se vrača (z novo lokacijo in ponudbo)

Facebook/TOZD

Aprila je Ljubljančane presenetila novica, da se zapira lokal na Gallusovem nabrežju. Vendar zgodbe še ni bilo konec ...

Lokal TOZD je več let obratoval na Gallusovem nabrežju, aprila pa so lastniki sporočili, da začasno zapirajo vrata. "Po enajstih letih nam je Gallusovo vesolje sporočilo, da je čas, da se od te lokacije poslovimo, razpremo roke in poletimo nedaleč stran," so zapisali na družbenih omrežjih.

Zdaj se TOZD seli na novo lokacijo na Cankarjevi cesti. Delovali bodo pod enakim imenom. "TOZD je nazaj! Ste nas pogrešali? Kar težko je opisati, kakšni občutku nas preplavljajo in kako zelo se veselimo, da se jutri spet na naši novi terasi objamemo, vidimo in začnemo novo zgodbo, ki jo bo napisala Cankarjeva ulica 8."

Dodali so, da so bili v času od aprila zelo pridni. Imajo novo ponudbo, prav tako imajo novo notranjo opremo. "Jutri, 13. junija, odpremo vrata, ob 18:00 se dobimo na najlepši ljubljanski terasi, kjer bo dišalo po Cankarjevi kavici s TOZDovim podpisom naše najboljše ekipe".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol