R.S. | 8. 12. 2022, 06:43

Pa ga imamo: to je najbolj fatalni moški letošnjega leta

Facebook/SENS

Za laskavi naslov so se potegovali Jure Kopušar, Rok Vihar, Sebastian, Gašper Rifelj, Uroš Smolej in Blaž Kričej Režek. Kdo je zmagal? 

V Kongresnem Centru Brdo so razglasili moškega, ki je v očeh bralcev revije Obrazi/Avenija usodno zaznamoval preteklo leto, poroča Svet24. Letošnja prireditev je potekala v znamenju filma Top Gun. Dogodek sta vodila Ajda Mlakar in Lovro Prešiček. Urednica revije Avenija Petra Kancler je razglasila fatalnega moškega letošnjega leta.

Kdo je zmagal?

Med šestimi kandidati si je naziv fatalnega moškega 2022 prislužil igralec Rok Vihar. Od leta 2007 je član ljubljanske Drame. Sodeluje tudi z Gledališčem Glej, Mini teatrom in Prešernovim gledališčem Kranj. Posveča se televizijskim serijam in filmu, pri tem velja omeniti njegovo glavno moško vlogo Luke v filmu Janeza Lapajneta Šelestenje, naslovno vlogo v filmu Amirja Muratovića Cankar ter vlogi v Outsiderju in Vsi proti vsem Andreja Košaka.

Za naziv fatalni moški 2022 so se poleg Viharja potegovali Jure Kopušar, Sebastian, Gašper Rifelj, Uroš Smolej in Blaž Kričej Režek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Kralj 📸 (@natassakraljofficial)

Vihar je tako nasledil Aljošo Bagolo, ki je bil fatalni moški leta 2021. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol