N. V. | 2. 3. 2023, 10:01

FOTO: Pirc Musarjeva obiskala Anito Ogulin in jo močno objela

Facebook/Nataša Pirc Musar

Po hudi bolezni, s katero se sooča naša največja dobrotnica, ji je vse dobro voščila predsednica države.

Ob 70. obletnici Zveze prijateljev mladine Slovenije se je predsednica države Nataša Pirc Musar zahvalila vsem v organizaciji. "Položaj otrok v Sloveniji je zaradi vas danes boljši," je nagovorila zbrane na slovesnosti, na kateri je posadila drevo, ki simbolizira preporod, tega pa naj bi spodbujala prav organizacija.

Zaploskali Aniti Ogulin

Na prireditvi so vsi prisotni glasno zaploskali Aniti Ogulin, dolgoletni predsednici Zveze prijateljev mladine Moste-Polje.

Aleksandra Saša Prelesnik

Humanitarka, ki je svoje življenje posvetila delu in projektom, s katerimi riše nasmeh na obupane obraze, je pred letom izvedela, da ima kronično levkemijo in mnogocelični B limfom. Bolezen jo je naučila "slišati sebe in svoje potrebe". Ker bolezen terja počitek, zdaj precej več počiva in vlaga energijo v to, da se pozdravi, je za portal Metropolitan.si povedala pred kratkim.

Obiskala jo je Pirc Musarjeva

Aplavz je Ogulinovi prenesla kar predsednica države. Obiskala jo je "in se ji zahvalila za vse, kar je dobrega storila za nas".

Na Facebooku je predsednica priznala, da je največjo slovensko dobrotnico močno objela in ji zaželela vse dobro. Hitro okrevanje Ogulinovi želimo tudi mi.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol