25. 4. 2022, 15:31

Se Golob res ločuje? Povedal je, da je nesrečen

Urška Klakočar Zupančič in Robert Golob

Bobo/fotomontaža

Že nekaj časa uporabniki na družbenih omrežjih ugotavljajo, kaj je res in kaj ne. Golob se izogiba odgovorom na vprašanja, ki so povezana z njegovim zasebnim življenjem, zato to ostaja zavito v tančico skrivnosti. 

Bodoči mandatar Robert Golob po zakjučku volilne bitke nadaljuje ’boj’ v zasebnem življenju. Govorice iz njegove Nove Gorice pravijo, da se je razšel z ženo Jano Nemec Golob. Sum je podkrepil z nastopi iz udobja kavča, ki, kot je zaupal članom jutranjega programa Denis Avdić Show, ni njegov. Golob naj bi se namreč izselil od doma in je zadnje dni preživljal v hiši v Solkanu pri prijatelju iz podjetja GEN-I.

Zavil se je v molk

Zakonca Jana Nemec Golob in Robert Golob sta bila sicer sodelavca in poslovna partnerja pri projektih državnega GEN-I. Na družbenih omrežjih sicer že nekaj časa ugotavljajo, da se Golob izogiba odgovorom na vprašanja, ki so povezana z njegovo družino. Golob se je glede neuradnih informacij zavil v molk. Predstavnica za odnose z javnostjo Gibanja Svoboda nam je povedala, da Golob ne bo odgovarjal na vprašanja, povezana z njegovim zasebnim življenjem, in informacij, ki jih imamo ni ne ovrgla ne potrdila. Želi, da se spoštuje zasebnost bodočega mandatarja. 

V predvolilnem nastopu na televiziji portala maribor.info je ob vprašanju, ki sta ga kandidatom vodilnih strank postavila voditelja, ali so srečni, kot edini odgovoril negativno. Ali razlog tiči v nedavnem razhodu z ženo, ali je s tem mislil na aktualno politično dogajanje v državi? 

Govorice pa se tukaj ne končajo. Podpredsednica Gibanja Svoboda Urška Klakočar Zupančič naj bi se zaradi težav v zakonu prav tako odselila od doma. Oba z Golobom naj bi to naredila med predvolilno kampanjo. Govorice o tem, da se je podpredsednica odselila, še preverjamo, Golob pa naj bi se zagotovo odselil. Sta si bila med kampanjo v oporo ne samo v poklicnem, ampak tudi v zasebnem življenju?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.