26. 4. 2022, 13:24

Na čigavem kavču sedi Robert Golob? O tem govori VSA Slovenija

Bobo

Predsednika stranke Gibanje Svoboda zaradi okužbe s koronavirusom na soočenjih nismo spremljali v živo. V sobi, iz katere se je javljal, pa so gledalci opazili posebno stvar. 

V radijski oddaji Denis Avdić Show se je javil zmagovalec vzporednih volitev Robert Golob, ki je slavil s stranko Gibanje Svoboda. Denis Avdić ga je vprašal, kdaj se je na dan volitev odpravil v posteljo. Dejal je ob 2.30 zjutraj, kar naj bi bilo v času predvolilne kampanie kar stalnica. 

Povedal pa je tudi nekaj zanimivega. Končno je razkril, da ni na svojem domu, ampak da je v obdobju izolacije pri prijatelju, ki ga pozna iz podjetja GEN-I. Ta podatek je razkril, ko so ga vprašali, kaj za vraga se dogaja z rjavim kavčem, ki smo ga lahko ob njegovih vklopih prek Zooma videli v ozadju.

Profimedia

Razvpiti kavč

Avdićevo zadnje vprašanje je Roberta nasmejalo: ''Kaj je zdaj s tem kavčem?'' Namreč ves čas, ko se je javljal prek video klica, je sedel na rjavem kavču, ki je v oči zbodel gledalce.

''To je predsedniško vozilo, ki je na enem mestu, a povsod je bil,'' je v smehu dejal Avdić in mu predlagal, da bi ga zamenjal s kavčem Radia 1, ki stoji pred studiem in je modre barve, ki simbolizira svobodo.

Golob se je na ponudbo odzval tako, da je voditelju pojasnil, da kavč ni njegova last. Hkrati pa je še dodal, da bo njegov predlog z veseljem posredoval prijatelju, pri katerem trenutno biva.

O tem, da Robert Golob ne živi doma, so poročali tudi na portalu Cosmopolitan. O tem si lahko preberite TUKAJ.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.