13. 5. 2022, 11:43

Golob o svoji frizuri: "Ti očitki izhajajo iz navadne fovšije"

Profimedia
Golob o svoji frizuri: "Ti očitki izhajajo iz navadne fovšije" (foto: Profimedia)

Predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob odgovarja na vprašanja oboževalcev. 

Robert Golob svoje zasebno življenje pridno skriva. Zdaj pa smo izvedeli nekaj podrobnosti, ki širši javnosti še niso znane. Katero glasbo posluša? Gre rajši na morje ali v hribe? Kateri je njegov najljubši šport? Robert razloži tudi, zakaj je ponosen na svojo frizuro. 

Oboževalec rock glasbe

V njegovem avtu se najbolj pogosto predvaja rock glasba iz 80. let. Posluša skupine U2, AC/DC, Van Halen, ZZ Top ...Obožuje morje, ki ga ima rajši kot hribe. Za izlet bo prej izbral Sočo kot Bohinjsko jezero. 

Najverjetnejši mandatar ima rad tudi šport. Včasih je bil kajakaš, tako da ga ta šport še vedno zanima. V zadnjem času pa čedalje več spremlja Luko Dončića in košarko. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Izbral 4 posameznike za reševanje sveta

Golob je tudi odgovoril na vprašanje, katere štiri posameznike bi imel v ekipi za reševanje sveta. Odgovoril je: "Izbral bi zgodovinarja Hararija, ker obvlada, kako se je razvijala človeška civilizacija in zakaj, Greto Thunberg, ker ve, kaj moramo ponuditi starejši ljudje mlajšim in papeža Frančiška, ker obvlada spoštljiv dialog in mir med ljudmi. Nazadnje bi dodal Elona Muska, ki bi razvil tehnologije, ki bi jih ti trije začrtali kot tiste, ki so ključne za harmoničen razvoj človeštva."

Očitki o njegovi frizuri

Na vprašanje, če se mu ne zdi, da bi moral imeti bodoči predsednik vlade bolj urejeno frizuro, je veselo pripomnil: "Jaz pa sem ponosen na to, da imam praktično od 14. leta frizuro bolj ali manj enako. In dokler mi bo narava služila, jo bom kar obdržal, ne glede na funkcijo. Ti navidezni očitki pa menim, da bolj izhajajo iz navadne fovšije. Mogoče tistih, ki tega naravnega privilegija nimajo".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.