25. 4. 2022, 20:54

Kako vam je všeč? Robert Golob zgoraj brez na hrvaški obali

Fotomontaža
Kako vam je všeč? Robert Golob zgoraj brez na hrvaški obali (foto: Fotomontaža)

Novoizvoljeni bodoči predsednik vlade je s svojimi sledilci delil utrinke z dopusta.

Predsednik Gibanja Svoboda, Robert Golob, je prepričljivo zmagal na parlamentarnih volitvah in stranki zagotovil 41 poslanskih sedežev. 

Preden se je odločil za kandidaturo na volitvah pa je povsem sproščeno na družbenih omrežjih objavljal svoje fotografije. Našli smo tisto iz leta 2019 s hrvaške plaže Sakarun.

Plaža na Dugem otoku je pravi pravcati raj za ljubitelje sanjskih destinacij. Gre za sedmi največji hrvaški otok, ki je le lučaj od Kornatov in ponuja čudovito naravo. Navdušuje tako ljubitelje plaž in podvodnega sveta kot tudi vse željne dih jemajočih razgledov.

Otok ponuja izjemna kulinarična doživetja, zato se tam lahko prepustite okusom odličnih morskih specialitet, domačega oljčnega olja ter kozjega in ovčjega sira. 

Srečen na supu

Predsednik stranke Gibanja Svoboda je na Hrvaškem viden na supu, v kopalkah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Fotografiji je dodal opis "heads up". O njegovem zasebnem življenju sicer ni znanega veliko, saj se izogiba tovrstnim vprašanjem.

Pred volitvami nam ga je uspelo prepričati, da je odgovoril na pravljičnih sedem vprašanj. Povedal je, da je v dijaških letih sprva delal kot kurir, vendar mu je bilo zaradi pomanjkanja dela dolgčas. Pred spanjem se trudi brati knjige, a mu to ne uspe vedno. Brez problema bi šel na kosilo z lezbijko in gejem.

Tiger je tista žival, ki najbolje ponazarja njegovo naravo. Ko smo ga vprašali, ali nam bi zrecitiral slovensko himno, jo je zrecitiral brez napak in nam odgovoril tudi, koliko staneta liter mleka in kilogram kruha. Odgovoril je tudi, kje najpogosteje kupuje oblačila in kdo mu pri tem pomaga. Več o tem si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Od direktorja energetskega giganta do politika

Robert Golob je javnosti predvsem poznan kot dolgoletni direktor energetske družbe Gen-I, z letnim prometom več kot tri milijarde evrov. Na njenem čelu je preživel celih 16 let. V politično areno se je prebil po prevzemu nekdanje stranke Jureta Lebna, ki jo je preimenoval v Gibanje Svoboda, s katero se je zavihtel na vrh lestvice vseh javnomnenjskih raziskav.

Rekordna udeležba na volitvah in prepričljiva zmaga

Aktualnih volitev se je po zaenkrat še neuradnih informacijah udeležilo okrog 70 odstotkov volilnih upravičencev ali skoraj 300.000 volivcev več kot na zadnjih državnozborskih volitvah, ko je bila volilna udeležba 52,64 odstotna. Po deležu volivcev, ki so glasovali za Gibanje Svoboda, je takšnih, ki se prejšnjih volitev niso udeležili, 17 odstotkov.

Po nedeljskih državnozborskih volitvah okrajne volilne komisije preštevajo še glasovnice, ki so prispele po pošti iz Slovenije.