N. V. | 21. 4. 2023, 13:04

K nam prihaja svetovno znani jasnovidec, ki je napovedal smrt Diane

Profimedia/fotomontaža

Pravijo mu "Noterdamus našega časa". Koliko boste morali odšteti za druženje z njim?

Brazilski zdravilec in jasnovidec Jucelino Nobrega da Luz, ki je znan predvsem po tem, da naj bi napovedal smrti dveh vplivnih osebnosti, vsem dobro znane princese Diane in brazilskega dirkača Ayrtona Sennebo, bo v prihajajočih mesecih v sklopu svoje evropske turneje obiskal številna mesta, ustavil se bo tudi v Pomurju.

V Radencih bo v Hotelu Radin od 16. do 22. maja izvajal seminarje, kjer obljublja, da vas lahko ozdravi. Za ceno 60 evrov "zdravi in dela s kozmično duhovno energijo in krožnimi energijskimi tretmaji, ki tečejo skozi paciente, kar dviguje njihovo vibracijsko raven", pojasni v vabilu, prevedenem v slovenščino, ki ga je objavil na svoji spletni strani. Pohvali se, da je ozdravil že več kot dva milijona ljudi, "tudi takšne, ki jih sodobna medicina še ne more ozdraviti", piše. 

Njegove napovedi se prav zares uresničijo

Pravijo mu "Noterdamus našega časa". Ne le da je napovedal smrt prej znanih oseb, po poročanju brazilskih medijev je napovedal tudi smrt brazilskega predsedniškega kandidata Eduarda Camposa v letalski nesreči. V preteklosti je napovedal tudi strmoglavljenje letala, zaradi resnosti napovedi je brazilska družba TAM spremenila številko leta, da bi preprečila potencialno tragedijo. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk