18. 6. 2022, 07:38

Kaj je po finalu MasterChefa povedala Evita Antončič?

Instagram/Evita Antončič

Kljub temu, da se je sprva 20-letnici nasmihala zmaga, je Luka Novak z osredotočenostjo pri pripravi zahtevne sladice poskrbel za velik preobrat.

Zmagovalec letošnjega kuharskega tekmovanja MasterChef je postal Luka Novak, ki je v finalu premagal 20-letno Evito Antončič, najmlajšo finalistko vseh sezon. 

Presenetila jo je vsa podpora

Kljub temu, da mladenka ni zmagala, pa je pridobila dragocene izkušnje. "Evo pa je konec! To je bila najlepša izkušnja, ki sem jo doživela. Iztekla se je presenetljivo boljše, kot sem si predstavljala na dan, ko sem se odločila, da bom šla v Masterchefa. Neizmerno sem vesela, da sem se tako odločila," je začela z zapisom na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita Antončič (@evita.antoncic)

Hvaležna pa je tudi za dva prijatelja, ki ju je spoznala v MasterChefu. "Poleg tega, da je bila izkušnja poučna (pa ne samo iz kulinaričnega vidika), sem spoznala dva doživljenjska prijatelja, s katerima si delimo isto strast in to je največ vredno."

Zahvala oboževalcem

Evita seveda ni pozabila na oboževalce, ki so ji vseskozi stali ob strani

"Zelo me je pa presenetila vsa podpora, ki sem jo prejela od vas. Vsakemu od vas sem zares iz srca hvaležna za vsako lepo besedo, ki ste mi jo namenili. Mogoče kdaj na kakšno sporočilo ne odgovorim, ampak preberem pa čisto vsakega. Za izkušnjo sem neizmerno hvaležna in komaj čakam, da se podružimo na kakšnem dogodku in da vas razvajam s svojo hrano," je še povedala. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord