R.S. | 25. 2. 2024, 10:33

Keanu Reeves odšel domov: z Brnika je odletel z rednim letom

Profimedia

59-letnik je bil v Sloveniji na poslovnem obisku. 

Hollywoodski igralec Keanu Reeves se je zadnje dni mudil v Sloveniji. Prišel je na poslovni obisk - zvezdnik se je dogovoril za strogo zaupno srečanje s podjetjem Akrapovič, ki se ukvarja z izpušnimi sistemi. V četrtek je obiskal tovarno podjetja z izpušnimi sistemi v Črnomlju, v petek pa se je odpravil v tovarno v Ivančni Gorici.

59-letnika so opazili tudi v prestolnici, kjer je bival v enem od hotelov na Bavarskem dvoru. S svojo ekipo je popil kavo v Žitovi trgovini, zaposleni pa so se lahko celo fotografirali z njim. Poudarili so njegovo prijaznost in preprostost. Podarili so mu sveže pečeno Žitovo potico, kulinarični simbol Slovenije.

Arhiv Žito

"Zvezdnik in njegova ekipa so poleg potice pohvalili tudi odlično kavo v naši prodajalni in pekarnici Žito na Bavarskem dvoru ter jo označili kar za najboljšo kavo v mestu. Vsako jutro so bili deležni izjemno prijazne postrežbe prodajalk ter prijetnega ambienta," je povedala Nina Rus Turuk, odgovorna za odnose z javnostmi v Žitu.

Zapustil Slovenijo

Glavni obraz franšice Matrica je v jutranjih urah zapustil Slovenijo, poroča 24ur.com. V Zürich se je odpravil z rednim letom z Brnika. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord