P.M. | 2. 11. 2022, 19:47

Evi Irgl se je v Budimpešti zgodilo nekaj nepričakovanega

Bobo

Vedno brezhibno urejena in nasmejana slovenska poslanka je nedvomno tudi tam pritegnila mnoge poglede.

Nobena skrivnost ni, da poslanka SDS Eva Irgl zelo rada potuje in obiskuje nove kraje. Tokratne praznike je izkoristila za izlet v madžarsko prestolnico, kjer si je ogledala številne zgodovinske in kulturne znamenitosti, ki jih to čudovito mesto ponuja. S partnerjem Davorjem Božičem sta uživala na toplem soncu in si privoščila dobro kosilo, nekaj utrinkov z njunega izleta pa je ovekovečila na Instagramu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Parček pa je v Budimpešti ravno še ujel razstavo francoskega umetnika Henrija Matissa, ki je bila na ogled v muzeju likovne umetnosti Szépművészeti Múzeum. Ob uživanju v svetovni umetnosti sta doživela tudi svojevrstno presenečenje. Takole je Eva zapisala na svojem Facebooku:

"Sva šla v Budimpešto na razstavo slik Henrija Matissa. Kakšne barve, ko jih doživiš v živo, in neverjeten občutek za mehkobo in lepoto. Vendar to še ni vse, nepričakovano sva videla še slike El Greca, saj se je ravno tisti dan začela razstava njegovih del." 

Na koncu svojega navdušenega zapisa o nepričakovani razstavi El Grecovih slikarskih del je poslanka še dejala: "Noro lepo za dušo in srce."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord