J. Z. | 27. 9. 2022, 11:54

Katero vprašanje je Logarja spravilo v zadrego in čigava podpora največ pomeni Pirc Musarjevi?

Aljoša Kravanja

Kandidata, ki jima javnomnenjske raziskave najbolje kažejo, sta v televizijskem soočenju razkrila, kako na njuno delo gledajo najmlajši člani družine. Nekoliko bolj pa sta bila zadržana, ko je beseda prišla na življenjska partnerja. 

Anže Logar in Nataša Pirc Musar sta v soočenju na POP TV spregovorila tudi o osebnem življenju in o tem, kako se sproščata v času naporne predvolilne kampanje. Logar je odgovoril, da rad hodi, saj se tako sprošča. Med drugim se je prejšnji teden povzpel na Triglav. Pirc Musarjeva pa je dodala, da najbrž že vsi vedo, da je njena najljubša poletna sprostitev vožnja z motorjem. Rada pa tudi peče in poje. "To je nek prostor, kjer se sprostim in za nič na svetu ne zamenjam teh hobijev," je dejala. 

Aljoša Kravanja

Voditelj Uroš Slak ju je vprašal tudi, kako kampanjo spremljajo njuni otroci. Logar, ki ima hčerki, stari pet in osem let, je dejal, da predvsem starejša hčerka "kar natančno spremlja dogajanje, zna izgovoriti tudi vse funkcije, ki jih je doslej imel". Aktivneje je v kampanjo vključen sin Pirc Musarjeve, ki ima 21 let in je bil "zelo priden pri zbiranju podpisov podpore, posnela sta tudi nekaj videov za TikTok".

Obema veliko pomeni tudi podpora partnerjev. Pirc Musarjeva je dejala, da z možem Alešem pogosto govorita o kampanji in kako se je lotiti, njegova pomoč pa ji veliko pomeni. Precej bolj skrivnosten je bil Logar. Na voditeljevo vprašanje, ali je šel z ženo dvakrat na Jakobovo pot, "prvič, da vidita, če sta za skupaj, drugič pa, da to potrdita", se je nekdanji zunanji minister le nekoliko v zadregi zasmejal. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.