R. K. | 17. 7. 2023, 22:50

Župnik Martin Golob se je pohvalil z dih jemajočim darilom (podaril mu ga je sam Cristiano Ronaldo)

Aleksandra Saša Prelesnik/Profimedia/fotomontaža

"Objem za Martina Goloba", so besede, ki jih je priljubljenemu Slovencu ob tem namenil legendarni portugalski nogometaš.

Znani slovesnki duhovnik Martin Golob je sledilce na Instagramu pustil odprtih ust, ko je delil fotografijo prav posebnega darila, ki mu ga je prinesel njegov krščenec. Dobil ni nič manj kot podpisan dres slavnega Cristiana Ronalda, ki ga je eden najboljših nogometašev na svetu s posvetilom namenil prav njemu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Golob (@golobmartin)

Dih jemajoče darilo

"Tega dečka sem pred enim letom krstil," je v objavi uvodoma dejal župnik Golob in pojasnil, da deček prihaja iz Portugalske in pozna sorodnike legendarnega nogometaša. "Včeraj pa me je s svojo družino obiskal in mi prinesel dres z napisom 'objem za Martina Goloba' in podpis Christiano Ronaldo," je navdušeno zapisal in dodal: "Jaz sem tako vesel. Hvala"

Nič manj pa niso bii navdušeni niti Golobovi sledilci. Nekdo je zapisal "kupim", a se mu je novopečeni lastnik Ronaldovega dresa le prijazno zahvalil in pojasnil, da ga ne bi prodal. "Potem mi pa enega zrihtaj. Pridem vsako nedeljo k maši," se prvi ni dal takoj odgnati. In predlog je očitno padel na plodna tla tudi pri Golobu: "Če boš eno leto vsak dan pri meni pri maši, ti ga zrihtam," je v šali obljubil. 

Pregrešno drage superge?

To pa ni prvič, da je Martin Golob na spletu pritegnil večjo pozornost s kakšnim posebnim darilom. Pred časom so uporabniki družbenih omrežij opazili, da je imel na fotografiji, ki jo je delil, obute zelo redke in drage superge, ki stanejo več tisoč evrov. Šlo je za športne copate Nike Air, model Jordan 1 Retro High, ki je izšel v omejeni izdaji. Stanejo od dobrih štiri tisoč evrov pa vse do 16 tisoč evrov. 

"Podarila mi jih je mladina iz Međimurja in so verjetno ponaredek, dvomim, da bi mi mladina kupila nekaj tako dragega. Vendar pa nisem vedel, da original dosega takšno ceno," je takrat za Žurnal24 povedal priljubljeni duhovnik.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol