10. 5. 2023, 15:08 | Promocijska objava

Nagradna igra za slovenske podjetnike, ki si želijo večje prepoznavnosti in prodaje

TočnoTo

Pravijo, da je nekje treba začeti, in čas je, da se tudi vam nasmehne sreča.

Si želite boljše prodaje, večje prepoznavnosti in da se glas o vašem dobrem delu širi po celotni Sloveniji? Nimate veliko izkušenj na področju oglaševanja, vendar bi radi nekje začeli? Ste se kdaj spraševali, kaj bi k vašemu poslu doprineslo oglaševanje na obiskani spletni strani, vendar še zbirate pogum, da bi poskusili? Zdaj imate priložnost, da začnete uresničevati vse svoje zastavljene cilje in izpolnite vse izmed zgoraj naštetega. 

Nagradna igra

Na spletnem portalu TočnoTo poteka posebna nagradna igra z namenom pomoči domačim podjetjem pri prepoznavnosti. Pripravili so kup nagrad, s katerimi lahko izžrebana podjetja brezplačno promovirajo svoje izdelke ali storitve na enem izmed najbolj branih portalov z lahkotno vsebino v Sloveniji.

TočnoTo

Glavna nagrada obsega obsežen oglaševalski paket, s katerim boste svoje izdelke ali storitve predstavili obiskovalcem portala, si pridobili nove potencialne stranke in širili zavest o svojem delu. Če niste vešči pisanja in svoje predstavitve nimate pripravljene, vam bodo tudi na tem področju z veseljem priskočili na pomoč.

Že slišite, kako se širi dober glas o vašem delu? Še ne? Potem pa hitro sodelujte v nagradni igri in držite pesti, da bo sreča na vaši strani.