Uredništvo | 17. 4. 2024, 16:22

Po odhodu znane trgovine iz središča Ljubljane v Nami zapolnili praznino: vrata odpira nova prodajalna

Žiga Živulovič jr./Bobo

Novost v priljubljeni ljubljanski veleblagovnici bo razveselila ljubitelje priznanih znamk.

Poročali smo, da so v priljubljeni veleblagovnici Nama v središču prestolnice v začetku leta zaprli trgovino Coincasa, ki je imela svoje prostore v 4. nadstropju, zdaj pa je znano tudi, katera nova trgovina bo dobila prostor na njenem mestu. In ne le to, nova prodajalna se odpira že jutri.

Kristaldoo.si

Če so kupci pogrešali trgovino Coincasa - prodajalno s kosi izbranega pohištva in opreme za dom, ki se je 6. januarja preselila v Supernovo v ljubljanski Šiški, jih bo po novem razveseljevala ponudba trgovine Kristal, ki tudi obljublja oddelek za dom in gospodinjstvo.

Kaj vse bo v trgovini na voljo?

"S ponosom se pripravljamo na jutrišnje odprtje nove prodajalne Kristal, ki bo s svojo ponudbo izdelkov za dom in gospodinjstvo po novem bogatila 4. nadstropje. Na voljo bodo priznane znamke porcelana, kuhinjske posode in pripomočkov, kozarcev, kuhinjskega tekstila, malih gospodinjskih aparatov in dekorativnih izdelkov," so pri Nami zapisali v sporočilu za javnost.

Med 18. in 22. aprilom pa kupcem ob nakupu nad 10 evrov obljubljajo tudi 10 odstotni popust na celotni nakup.

Kot je razvidno na njihovi spletni strani, ima podjetje Kristal d.o.o. po Sloveniji več poslovalnic. Poleg nove trgovine v Nami, jih kupci najdejo še v Renčah, Novi Gorici, Ajdovščini, Postojni, Domžalah in v ljubljanskih Kosezah. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol