M. P. | 8. 12. 2022, 17:50

Naša dobrodelna akcija segla v srce tudi novoizvoljeni predsednici

Profimedia/ZPMS/fotomontaža

Na uredništvu Metropolitan.si smo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) zgradili Mesto dobrodelnosti, z akcijo zbiramo življenjske potrebščine za družine v stiski. 

Na spletnem mestu Metropolitan do vključno 9. decembra za družine v stiski zbiramo hrano in potrebščine, s katerimi bomo tem vsaj malo olajšali vstop v novo leto. Od začetka akcije je k nam z vrečkami in paketi z najnujnejšimi življenjskimi potrebščinami prišlo že veliko dobrih ljudi, ki jim nikakor ni vseeno za sočloveka. 

"Ohranimo srčnost in dobroto"

Na akcijo sta se odzvali tudi novoizvoljena predsednica Nataša Pirc Musar in njena predvolilna predstavnica za odnose z javnostmi Darinka Pavlič Kamien. Vsaka od njiju je prispevala veliko vrečko najnujnejših živil za družine, ki se soočajo s pomanjkanjem.  

Dobrodelno donacijo je v imenu nove predsednice predala Darinka Pavlič Kamien.

Dobrodelno donacijo je v imenu nove predsednice predala Darinka Pavlič Kamien.

Uredništvo

Pavlič Kamienova je živila tudi sama nakupila ter donacijo v svojem in v imenu Pirc Musarjeve dostavila na naše uredništvo. "Pomembno je, da kljub hitrosti, s katero drvimo skozi vsak dan, teden, mesec, leto, ohranimo srčnost in dobroto, tako bo tudi drugim bolje," je poudarila ob svoji dobrodelni gesti.

@metropolitan.si

Danes nas je z donacijo naše novoizvoljene predsednice Nataše Pirc Musar presenetila Darinka Pavlič Kamien, njena predstavnica za odnose z javnostmi. Obema se iskreno zahvaljujemo!

♬ original sound - Metropolitan.si

"Da bi bilo življenje prijazno do vseh"

Sporočilo, ki ga je ob svoji srčni gesti posredovala Pirc Musarjeva, je, "da bi bilo življenje v naši državi prijazno do vseh". Obema se iskreno zahvaljujemo za njun prispevek.

Na uredništvu Metropolitan.si smo veseli, da je naša dobrodelna akcija dosegla tudi tiste, ki morajo s svojimi dejanji postavljati zgled v naši državi.  

V akciji skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije zbiramo predvsem hrano, ki lahko brez hladnega skladiščenja zdrži več dni. Veseli smo tudi higienskih potrebščin, ki lahko predstavljajo izjemno veliko finančno breme za majhen družinski proračun.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol