R. K. | 18. 10. 2022, 06:00

Nataša Pirc Musar ima slavno sestro, ki jo dobro poznamo s TV-zaslonov

Aleksandra Saša Prelesnik/Instagram/Tanja Pirc/fotomontaža

Kandidatka za predsednico republike je razkrila nekaj podrobnosti o slavni sorojenki in njunem otroštvu.

Predsedniška kandidatka Pirc Musarjeva ni edina prepoznavna oseba v družini. Ima namreč prav tako znano sestro, ki smo jo imeli pred časom priložnost pogosto gledati po televiziji. Tekmovala je v eni od najbolj priljubljenih kuharskih oddaj MasterChef Slovenija

Kuharske veščine Kamničanke Tanje Pirc smo lahko občudovali v šesti sezoni 2020. Bila je najstarejša tekmovalka sezone, ki je ob začetku predvajanja razkrila, da se je v oddajo prijavila sama. Povedala je tudi, da so jo pri odločitvi podpirali domači, vključno s sestro Natašo Pirc Musar.

Tudi predsedniška kandidatka je zase v enem od nedavnih intervjujev dejala, da rada kuha in je ob tej priložnosti razkrila še nekaj podrobnosti o svoji sestri in njunih kuharskih navadah iz otroštva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Pirc Robič (@tanja.pirc1)

Kot deklici sta bili zadolženi za pripravo hrane

Sama goji strast predvsem do peke sladic. "Nora sem na silikonske modelčke. Delam igluje, jabolka," je razkrila v videointervjuju za Nepremagljiva.si in pojasnila, da so to procedure, ki zahtevajo potrpljenje, saj mora posamezne plasti dodajati počasi. Za zares dobro mono tortico lahko tako porabi tudi tri dni

Priznala je, da gre kuhanje Tanji veliko bolje od rok in povedala, da ju je obe kuhati naučila mama. "Že ko sva hodili v osnovno šolo, naju je mama postavila za štedilnik. Domov sva namreč prišli prvi."

Takrat je bila sama zadolžena za glavno jed, sestra pa je pripravljala sladice. "No, zdaj zna Tanja seveda skuhati tudi vse drugo." Da to drži, smo se lahko gledalci kuharskega tekmovanja prepričali tudi na lastne oči.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave