P.M. | 16. 7. 2023, 10:28

Ganljivo srečanje: Nataša Pirc Musar presenetila stoletno Anico, tekle so solze radosti in sreče (VIDEO)

Instagram/Nataša Pirc Musar/posnetek zaslona

Predsednica je na gala koncert slovenske popevke s seboj prinesla prelep šopek rož ...

V najstarejšem slovenskem mestu se je v soboto zvečer odvil gala koncert, posvečen slovenski popevki in drugim izjemnim skladbam iz bogate zakladnice slovenske zabavne glasbe. Čeprav gre za vsakoletni glasbeni dogodek, je ta letos prvič gostoval na Ptuju. Ptujska tržnica je bila polna obiskovalcev, med njimi pa je bila tudi predsednica Nataša Pirc Musar, ki je v prvi vrsti ob županji Nuški Gajšek uživala v glasbi.

Poleg glasbenega obiska je predsednica poskrbela za prav posebno srečanje. S šopkom rož je namreč ob njenem častitljivem stoletnem rojstnem dnevu presenetila gospo Anico. "Gospa Anica je živahna in čila 100-letnica, ki je med drugim še vedno aktivna v lokalnem pevskem zboru, zvesto pa me je bodrila tudi v kampanji," je ob posnetku zelo čustvenega srečanja zapisala na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar, PhD (@natasa.pirc.musar)

Vidno ganjeni slavljenki, ta je s solzami v očeh predsednico zelo močno stisnila k sebi, je zaželela obilo zdravja in lepih trenutkov z njenimi najbližjimi. Predvsem pa, "da bi bila še naprej tako iskriva in polna življenjskih modrosti."

Sinočnji koncert je pod taktirko Patrika Grebla spremljal Simfonični orkester RTV Slovenija in Big Band RTV Slovenija, za mikrofone pa so poprijeli solisti Raiven, Nuška Drašček, Lea Likar, Gregor Ravnik, Alenka Godec, Oto Pestner, Elda Viler, Alfi Nipič, David Matići in Saša Lešnjek.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol