8. 7. 2022, 19:08

Ne boste verjeli, kaj je o razsodbi Ustavnega sodišča zapisal Zmago Jelinčič. Se strinjate z njim?

Bobo

"Ko sem se rodil, je bilo nezakonito biti ped…r", je svoj zapis na družbenem omrežju začel nekdanji poslanec v državnem zboru.

Nekdanji poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti ponovno razburja na družbenih omrežjih. Na Facebooku se je tokrat v svojem stilu lotil zadnje razsodbe Ustavnega sodišča, v kateri je sodišče odločilo, da trenutna ureditev, ki istospolnim zakonskim parom ne dovoljuje posvojiti otroka, v neskladju z stavno prepovedjo diskriminacije.

Bobo

Po zapisu sodeč, Jelinčič razsodbe sodišča ne odobrava

"Ko sem se rodil, je bilo nezakonito biti ped…r", objavo v svojem slogu začne prvak Slovenske nacionalne stranke. "Kasneje je bilo dovoljeno, a na skrivaj", nadaljuje. Po njegovih besedah je bilo "potem dovoljeno v javnosti", danes pa je, kot zapiše, ponos. "Upam, da bom umrl prej, preden postane obvezno", zaključi svoje razmišljanje.

Posnetek zaslona/Facebook/Zmago Jelinčič

Jelinčičev zapis je kmalu po objavi na Facebooku naletel na velik odziv spletnih komentatorjev. Odzvalo se je že več kot 2.100 Facebookovih uporabnikov, objava pa ima že skoraj 200 komentarjev. Kaj pa vi menite o Jelinčičevih besedah?

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord