R. K. | 8. 11. 2022, 11:25

Spodrsljaj voditelja RTV požel veliko komentarjev. Poglejte, kako se je zapletel (VIDEO)

Facebook/Eugenija Carl/posnetek zaslona

Med večerno oddajo, v kateri je bilo tudi več gostov, se je voditelju Igorju Pirkoviču zgodila napaka, ki ni ostala spregledana.

Novinarju Igorju Pirkoviču, ki na RTV Slovenija vodi oddajo Arena, se je v zadnji oddaji zgodil nenavaden lapsus, ki ni ostal neopažen med uporabniki družbenih omrežij. Po premoru za oglase je namreč gledalce pozdravil "nazaj v oddaji Tarča", napake pa ni opazil. Na ta račun se je pošalila tudi njegova novinarska kolegica na RTV Eugenija Carl, ki je voditeljici Tarče namignila, da ji je Pirkovič "sunil oddajo".

V najnovejši oddaji Arena je beseda tekla o predsedniški kampanji in predsedniških kandidatih, Nataši Pirc Musar in Anžetu Logarju. Gostje so bili novinar Peter Jančič, filozof Igor Pribac in pravnik Zvjezdan Radonjić.

Ni znano, ali je šlo za lapsus ali šalo

A bolj kot vsebina oddaje je pozornost javnosti pritegnil Pirkovičev lapsus: "Dober večer, Slovenija. Spet smo v oddaji, oddaji Tarča," so bile njegove uvodne besede po premoru za oglase, ki pa jih nato ni popravil, niti ni z ničemer pokazal, ali je šlo morda za kakšno neposrečeno šalo. Na njegov nenavadni pozdrav se ni odzval niti nihče od gostov.

Izsek je na svojem Facebooku delila tudi novinarka RTV Eugenija Carl, ki je ob tem označila voditeljico Tarče Eriko Žnidaršič in se pošalila, da ji je Pirkovič sunil oddajo. Objava je na Facebooku takoj sprožila plaz komentarjev.  

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec