P.M. | 2. 3. 2023, 07:01

Pahor presrečen: obiskal ga je sin Luka in ga presenetil z eno stvarjo

Instagram/Borut Pahor

Nekdanji predsednik republike je pred kratkim v celjski bolnišnici uspešno prestal operacijo prostate.

Bolnišnico je že zapustil, ob odhodu pa se ni pozabil zahvaliti tamkajšnji zdravniški ekipi urološkega oddelka. Kot je zapisal na Instagramu, je ta opravila odlično strokovno in čudovito človeško delo: "Ne gre samo za to, da se lahko popolnoma zaneseš na njihovo strokovno znanje, bogato te obdarujejo tudi s svojo dobro dušo." Dejal je tudi, da se jim od odhodu globoko priklanja.

V svoji zadnji objavi je Pahor sledilcem dal vedeti, da se že mudi v prestolnici: "Iz celjske bolnišnice sem v Ljubljani najprej zavil v pisarno. V njej se super počutim, pogrešal sem jo," je zapisal. Še bolj pa je bil vesel, da ga je tam pričakal sin Luka, ki je očetu v veliko podporo.

Usklajena tudi po videzu.

Usklajena tudi po videzu.

Instagram/Borut Pahor

Lani je Luka z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji, kot je videti po objavah na njegovih družbenih medijih, se je nedavno mudil na Finskem in v Estoniiji. V očetovi pisarni sta naredila dva skupna nasmejana portreta, ob tem pa je nekdanji predsednik pozornost namenil eni podobnosti: ob srečanju sta bila namreč oba neobrita. "Vesel sem bil, ker me je pričakal tudi Luka, še toliko bolj, ker sva bila oba neobrita," je hudomušno zapisal.

Medtem smo mi opazili, da sta bila oba oblečena v volnena pulija, ki med moškimi velja za eno udobnejših, a vseeno zelo elegantnih oblačil.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol