P.M. | 19. 7. 2022, 13:55

Pahorjevi komentarji po ogledu Top Guna vas bodo zelo nasmejali

Profimedia/Instagram/Borut Pahor/fotomontaža

Le kdo še ne ve, da so njegovi sledilci na Instagramu redno deležni različnih službenih in zasebnih utrinkov? Zadnji v vrsti je sprožil še posebej veliko zabave!

Predsednik Slovenije Borut Pahor je s sledilci delil, da je bil nedavno (spet) v kinu. Tudi sicer je znan kot velik ljubitelj filmov. Preden pogledamo, kaj si je ogledal tokrat, se spomnimo, kateri film ga je očaral nazadnje. Najnovejši biografski film o Elvisu Presleyju, ki ga je posnel režiser Baz Luhrmann, mu je bil zelo všeč, zato si ga bo še nekajkrat pogledal, je zapisal Pahor.

"Toda, kje so našli Austina Roberta Butlerja (igralec, ki je upodobil Elvisa)," se je vprašal.

A ni šlo za kritiko, temveč za pohvalo. "To je skoraj enako dobra upodobitev, kot je uspela Ramiju Maleku s Freddijem Mecuryjem v filmu Rapsodija. Fenomenalno," je bil navdušen.

Elvisa je v novem filmu upodobil igralec Austin Robert Butler.

Elvisa je v novem filmu upodobil igralec Austin Robert Butler.

Profimedia

Razpisal se je tudi o novem filmu Top Gun

Zdaj si je predsednik ogledal tudi uspešnico Top Gun: Maverick (2), nadaljevanje enega najbolj priljubljenih filmov s konca 80. let prejšnjega stoletja, v katerem sta igrala Tom Cruise in že nekoliko pozabljena igralka Kelly McGillis.

In kaj je povedal tokrat?

Glede na to, da je pred časom v svoji objavi razkril konec najnovejšega filma o Jamesu Bondu in s tem ujezil mnoge, je bil tokrat bolj previden. Raje se je posvetil oceni in primerjavi glavnih igralk nekoč in zdaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Ob fotografiji s pokovko in gazirano pijačo v roki je takole začel: "Pogledal sem Top Gun. Prva izdaja mi je bila zelo všeč, vključno z igralko Kelly McGillis."

"Film sem si v skoraj 40 letih nekaj desetkrat ogledal," je zapisal.

Jennifer Connelly

Jennifer Connelly

Profimedia

O novi izdaji pa je dejal, "da mu je bila ta še kar OK". 

A kot je zapisal, si tega filma ne bo tolikokrat ogledal, četudi mu je bila tokratna glavna igralka Jennifer Connelly prav tako privlačna in tudi zelo všeč.

Mnogi komentatorji so se spraševali, ali ni to morebiti zapis kakega najstnika. Nekateri pa so predsednika hudomušno nagovarjali, naj jim vendarle razkrije konec filma.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol