R. K. | 3. 9. 2022, 10:23

Pahorja obiskala Helena Blagne: "Med pogovorom sem jo vseskozi ogovarjal z divo"

Instagram/Borut Pahor

Skupaj sta obujala spomine na trenutke, ki za slovenskega predsednika niso bili najbolj prijetni. Tudi pevka mu takrat ni prizanašala.

Predsednik republike je bil nedavno deležen prav posebnega obiska. V predsedniški palači se je namreč oglasila velika glasbena diva Helena Blagne. O čem je tekel pogovor?

"Obiskala me je moja draga prijatejica Helena Blagne," je Pahor zapisal v objavi na Instagramu in razkril, da je legendarno slovensko pevko med srečanjem vseskozi ogovarjal z divo, kar je po njegovih besedah vedno naletelo na iskren smeh. In to ne kar brez razloga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Predsednika je pražila na žaru

Kot pojasni v nadaljevanju objave, je razlog za to prvi predsedniški 'roast', na katerem so ga pred leti v stand up šovu 'pekli na žaru'.

Ni pozabil, da je bila pevka takrat v ekipi duhovitih ljudi, ki so ga pražili: "Ona mi ni prizanašala, jaz pa njej v sklepnem nastopu tudi ne. Rekel sem ji, da je diva, seveda, ker je bila daleč nazaj rojena prva in vse druge za njo", je šalo izpred nekaj let ponovno aktualiziral presednik.

"Velika diva Helena Blagne, sijajna in duhovita osebnost, ki poleg vsega še čudovito poje", je še zaključil v svojem zapisu.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol