P.M. | 28. 9. 2022, 17:20

Kdo je srečnež, ki mu je v Piranu uspelo posneti selfie s Halle Berry?

Profimedia/Facebook/Piran okolje/fotomontaža

Kot je znano, je Piran te dni prizorišče snemanja visokoproračunskega filma, v katerem igra tudi 56-letna ameriška zvezdnica.

Snemanje do zdaj največjega filmskega projekta v Sloveniji je vsekakor pomemben dogodek za slovensko filmsko industrijo. Za ljudi, ki živijo na Obali, pa je snemanje filma s tako znanimi svetovnimi igralci, kot so Halle BerryMark Wahlberg in J. K. Simmons, vsak dan nova priložnost za srečanjem s katerim od njih. 

In prav to se je zgodilo Koprčanu Aleksandru Topiču, sicer zaposlenemu pri podjetju Okolje Piran, ki v obmorskem mestu skrbi za čisto in urejeno okolje.

Na svojem Facebook profilu niso razkrili, ali je do srečanja med njihovim zaposlenim in ameriško igralko prišlo po naključju, ali pa je bila fotografija vnaprej dogovorjena. A takoj lahko opazimo igralkino nasmejanost in sproščenost, zdi se celo, kot da je popolnoma naključno vstopila pred fotografski objektiv.

Navdušeni komentatorji so pod fotografijo namenili veliko besed igralkini lepoti, vmes je bilo tudi nekaj bolj šaljivih o tem, da bi jo pri podjetju Okolje Piran lahko vzeli kar v službo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ