R.S. | 24. 9. 2022, 10:50

Ste jo videli? Po Piranu se sprehaja Halle Berry (in njena dvojnica)

Fotomontaža/TikTok/burkeskunkcloud/Profimedia

V obmorskem mestu snemajo visokoproračunski film, ki naj bi bil največji tuji projekt v Sloveniji. Tam se nahaja tudi 56-letna hollywoodska igralka. 

V Piranu poteka snemanje filma Our Man from Jersey (Naš človek iz Jerseyja), o katerem javnost še nima veliko podrobnosti. Mimoidoči so v objektiv pred dnevi uspeli ujeti Marka Wahlberga, zdaj pa so opazili tudi Halle Berry, ki je ob sebi imela dvojnico. 

Snemanje v strogi tajnosti

Na posnetku, ki se je znašel na družbenem omrežju, se Halle pripravlja na snemanje novega prizora, saj se pogovarja s člani ekipe. Njene kaskaderske podvige bo odigrala njena dvojnica. Gre za visokoproračunski film, ki naj bi bil največji tuji projekt v Sloveniji. 

@burkeskunkcloud opaaa!!! dve halle berry hahah clani zaprli celo mesto:) #fyp #movie #helle #berry #piran ♬ original sound - BurkeSkunkCloud

V Piranu se te dni zaradi filma izvaja poseben prometni režim, produkcijska ekipa pa je zaradi snemanja akcijskih prizorov zaprla večji del punte. 

Vse je ovito v tančico skrivnosti, saj so se morali vpleteni v filmsko zgodbo s podpisom pogodbe zavezati k molčečnosti. Ekipa bo 4. oktobra zapustila Piran in pot nadaljevala proti Rovinju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.