M. P. | 26. 6. 2022, 15:55

Poglejte UTRINKE z najbolj nore poletne zabave! Kdo vse je bil tam?

Uredništvo

Poletje se je šele dobro začelo, na znameniti Velenjski plaži pa se je že odvil nepozaben dan, poln adrenalina, zabave, hrane in mnogih znanih obrazov!

Ob zaključku šolskega leta in začetku poletja sta Mestna občina Velenje in Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Agencijo Extrem organizirale 5. pljusk na Velenjski plaži.

Uredništvo

Odvijale so se številne zabavne in tekmovalne aktivnosti ter dobrodelni projekt Odreži drugačnost, s katerim so zbirali sredstva za letovanja otrok.

Letošnja že 5. izvedba enega od vrhuncev poletne sezone v Šaleški dolini je sovpadla s koncem šolskega leta, dnevom državnosti in začetkom počitnic.

Uredništvo

Spet tudi Beach Food Festival!

Običajnemu vrvežu ob preizkušanju skakalnice in navijanju za najbolj drzne letalce ter kupu drugih vodnih aktivnosti za vso družino, se je že lani pridružil Beach Food Festival, letos pa se je še bolj razživel.

Tam so za razvajanje brbončic skrbeli tudi mojster slaščičar Karim Merdjadi in pol ducata tekmovalcev iz zadnjega šova Masterchef.

Uredništvo

Z novo frizuro je domov odšlo veliko glav!

Poleg tega je letos del prizorišča zasedlo še preko 30 frizerjev, ki pod vodstvom Marka Hriberška že od leta 2018 sodelujejo v dobrodelni akciji Odreži drugačnost. Pri njih sta se od znanih obrazov sfrizirala tudi Dejan Dogaja in mlečna kraljica Aleksandra Matan.

Letos so bili frizerji res uspešni, saj je bila vrsta za striženje ves dan dolga. Z donacijami za nove pričeske in s priložnostno peko palačink pa so zbrali kar 1.815 eur.

Uredništvo

Mestna občina Velenje je projekt, s katerim zbirajo sredstva za letovanja otrok pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije, podprla z dodatno donacijo 2.000 eur.

Uredništvo

Prireditev in vsa tekmovanja sta tudi letos z zabavnimi komentarji povezovala komik Klemen Bučan in glasbenik Dejan Tamše

Kdo so bili zmagovalci velenjske letalnice?

Na sobotni tekmi so se z zahtevnejšimi akrobatskimi skoki predstavili tekmovalci iz šestih držav.

Uredništvo

Žirijo v postavi Pina Umek (Dunking Devils, Exatlon), Tim Nuč in Luka Avguštin (Flipping Art, Slovenija ima talent) ter prof. dr. Uroš Kuzman (ki je skoke ocenjeval z ocenami ZU, U in MU), sta najbolj prepričala v finalu povsem izenačena Avstrijec Johannes Luethi in Američan Trace Arbon. Prvi je zmago odnesel zaradi boljših skokov v predtekmovanju. Tretji je bil Slovenec Miha Jan.

Najprestižnejše priznanje - za ploh leta - pa je letos domov odnesel Veljko Branković.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord