25. 6. 2022, 10:15 | Promocijska objava

Počitnice so tu! Kam se odpraviti?

Jaka Ivančič

Naokoli je še eno šolsko leto, mi pa smo za vas poiskali mesto, kjer se lahko sprostite in praznujete začetek počitnic.

V primežu vsakodnevnih obveznosti se hitro zgodi, da nam misli odplavajo na lepše. Z višanjem temperatur se veča tudi naša potreba po oddihu in regeneraciji.

Profimedia

Ko današnji tempo življenja diktira 'več', 'bolje' in 'hitreje', se za trenutek ustavimo in globoko vdihnimo. Se še spomnite kdaj ste se nazadnje počutili povsem prerojene? 

Našli smo poletno sprostitev

Za poletni oddih ne potrebujete v drugo državo. Tudi naša mala dežela ponuja veliko dobre izbire. 

Resort LifeClass Hotels & Spa, Portorož se nahaja tik ob slovenskem morju. Združuje šest hotelov, 11 restavracij in barov, konferenčni center Portus, bazene s termalno in ogrevano morsko vodo ter pestro ponudbo wellness in masažnih storitev. Njihove storitve temeljijo na holističnem pristopu, kjer je v ospredju sprostitev duha in telesa. 

Vsi, ki sanjarite o kosilu s pogledom na morje boste lahko uživali v kosilu na terasi restavracije in bara Meduza, ki se nahajata na portoroški plaži. Z izbrano ponudbo enajstih vrst pic in ob pogledu na portoroški zaliv ter zeleno Formavivo, bodo zadovoljili okuse še tako izbirčnih članov omizja.

Jaka Ivančič

Ena najbolj zelenih plaž

Plaža Meduza v središču Portoroža se razprostira na površini skoraj 10.000 kvadratnih metrov in velja za eno najbolj zelenih plaž pri nas. Opremljena z novimi, udobnimi ležalniki s svojo okolico in senco borovcev poskrbi, da se čas ustavi. Nahaja se na obalnem pasu ob hotelih, kjer že vrsto let skrbijo za njeno urejenost.