28. 7. 2022, 15:13

Pogumno in drzno: mestna redarja sta ustavila motorista na skuterju, on pa jima je hladnokrvno pobegnil

Facebook/Janez Stariha

Nov incident v prometu. Tokrat ni šlo za fizično obračunavanje, kot pretekli teden. Sta se mu redarja sama pustila prelisičiti?

Visoke temperature nam očitno vsem mešajo štrene, ne samo naravi in vremenu. Mestnim redarjem v poletnem času zagotovo ni dolgčas. V sredo se je v centru v Ljubljani zgodil incident, v katerega sta bila vpletena kolesarja mestnega redarstva in motorist na skuterju. Eden od sprehajalcev po središču mesta je nenavaden prizor tudi posnel.

Na Facebooku je tako zaokrožil posnetek, kako je ljubljanski mestni redar pustil motorista, ki je brez sramu odpeljal neznano kam, čeprav sta ga uslužbenca mestnega redarstva najverjetneje ustavila z razlogom.

Medtem ko sta redarja za trenutek izgubila pozornost, je motorist zgrabil priložnost in se odpeljal. To je drugi incident med mestnim redarstvom in udeležencem v prometu v tednu dni.

Tokrat je šlo brez poškodb, saj je motorist je ušel pred roko pravice. Kaj se je zgodilo potem, ko mimoidoči ni več bil prisoten, pa ve samo (pre)drzen motorist. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord